Social Advertising training

Leer alles over Social Advertising in onze Social training

Adverteren via sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn is een hele interessante manier om je doelgroep te bereiken. Je kunt mensen onder anderen bereiken op basis van geslacht, leeftijd, locatie en interesse. Met deze targeting-methoden kun je je naamsbekendheid vergroten of specifieke diensten of producten promoten.

Wij bieden een Social Advertising training aan voor mensen die willen starten met adverteren of meer resultaat willen halen uit hun lopende campagnes. De Social Advertising training is geschikt voor alle niveaus, daar de training op maat gemaakt wordt voor de cursist. De training wordt verzorgd door een ervaren specialist die dagelijks aan de knoppen zit. 

Inhoud van onze Social Advertising trainingen

Onze trainingen worden gekenmerkt door:

Maatwerk

Onze Social Ads training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren online marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Gunstige tijd en locatie

De Social Advertising training vindt plaats op ons kantoor in MyOffice in Groningen of op locatie bij de cursist. Het MyOffice kantoor is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Groningen Helperpark). De training start om 09:30 en eindigt om 16:00 uur. Indien de training bij ons op kantoor plaatsvindt is de lunch inbegrepen.

30 dagen support na afloop

Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Certificaat van deelname

Na afloop van de Social Ads training ontvang je een digitaal certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven uit naam van Rocket Digital BV en is een bewijs van deelname aan de training.

Onze trainers

Robin Damen

Jamie Jankowsky

Arjan Klaassen

Nynke Pauzenga

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training

Bekijk ook onze andere trainingen

Google Ads training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil jij meer conversies uit Google Ads halen? Volg onze Google Ads training en leer het van een ervaren specialist!

Google Analytics training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil je het maximale uit je Google Analytics account halen? Leer het in onze Google Analytics training.

SEO training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil jij de organische vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren? Leer het in onze SEO training van een SEO specialist.

Training SEO teksten

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 12:30

Hoe schrijf je de beste content voor je website als we letten op de organische vindbaarheid? Wij leren het je in deze training.