Google Ads training

Google Ads training van SEA specialisten

Google Ads (voorheen Google AdWords) is, mits goed opgezet, een uitermate interessante manier van adverteren. Je advertentie wordt enkel getoond aan mensen die actief zoeken naar je product of dienst. Toon je vervolgens een relevante advertentie en sluit je product of dienst goed aan? Dan is de kans op conversie (bijvoorbeeld een verkoop) groot.

Onze training Google Ads is gericht op mensen die willen starten met adverteren of meer resultaat willen halen uit hun lopende Google Ads campagnes. De Google Ads training is geschikt voor alle niveaus, daar de training op maat gemaakt wordt voor de cursist. De training wordt verzorgd door een ervaren specialist die dagelijks aan de knoppen zit.

Inhoud van onze Google Ads trainingen

Onze trainingen worden gekenmerkt door:

Maatwerk

Onze Google Ads training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren digital marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Experts uit het vakgebied

Onze trainers zijn consultants die dagelijks met het digital marketing vak bezig zijn voor een verschillende organisaties. Hierdoor krijg je als cursist altijd toegang tot hoogwaardige en up-to-date informatie uit het vakgebied. 

30 dagen support na afloop

Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Certificaat van deelname

Na afloop van de Google Ads training ontvang je een digitaal certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven uit naam van Tomorrowmen BV en is een bewijs van deelname aan de training.

Onze trainers

Robin Damen

Jamie Jankowsky

Arjan Klaassen

Nynke Pauzenga

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training

Bekijk ook onze andere trainingen

Social Advertising training

  • 1 dag
  • 9:30 - 16:00

Leer de basics van adverteren op Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in onze Social Ads training.

Google Analytics training

  • 1 dag
  • 9:30 - 16:00

Wil je het maximale uit je Google Analytics account halen? Leer het in onze Google Analytics training.

SEO Training

  • 1 dag
  • 9:30 - 16:00

Wil je de vindbaarheid van je bedrijf verbeteren? Wij leren je dit, en nog veel meer, in onze SEO training.

Training SEO teksten

  • Halve dag
  • 9:30 - 12:30

Hoe schrijf je de beste content voor je website als we letten op de organische vindbaarheid? Wij leren het je in deze training