Online marketing trainingen in Groningen

Wij zijn Rocket Academy. Een landelijk opererend opleidingsinstituut met maatwerk online marketing trainingen.

Rocket Academy is ontstaan vanuit Rocket Digital, een online marketing bureau uit Groningen. Rocket Digital helpt ruim 100 bedrijven en instellingen met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing. Enkele opdrachtgevers zijn Kaartje2go, Broekhuis, Mart Visser en Riksja Travel. Naast het structureel begeleiden van opdrachtgevers verzorgen de consultants van Rocket Digital al sinds 2012 maatwerk online marketing trainingen.

In de afgelopen ruim 10 jaar hebben we meer dan 150 trainingen mogen verzorgen. Het overbrengen van onze kennis en ervaring is ontzettend leuk om te doen en de reacties van cursisten zijn heel positief. Vooral het feit dat de training afgestemd wordt op het bedrijf en de leerdoelen van de cursist wordt bijzonder gewaardeerd. In 2023 werd het tijd om onze trainingen af te splitsen van Rocket Digital om meer cursisten te kunnen helpen met hun online marketing uitdagingen. Rocket Academy werd geboren! Met Rocket Academy hebben we volle focus op het geven van kwalitatief hoogwaardige online marketing trainingen toegespitst op de wensen en leerdoelen van de cursist. We hopen je te mogen ontvangen als cursist van één van onze trainingen!

0 +
Trainingen gegeven
0 +
Cursisten
0 %
Success Rate

Onze beloftes

Maatwerk trainingen

Onze trainingen zijn volledig voor jou op maat gemaakt. Zo voldoet de training aan alle eisen en wensen. Dit doen we zowel voor 1-op-1 trainingen als groepstrainingen.

30 dagen support

Na afloop van de training bieden wij 30 dagen support aan. Gedurende deze periode staan wij altijd klaar voor jouw vragen!. Zo halen we samen het maximale uit jouw training.

Persoonlijke aandacht

Onze trainingen kenmerken zich door de persoonlijke aandacht voor cursisten. Van begin tot eind lopen we alle facetten stap voor stap samen met jou door.

Ervaringen van cursisten

Onze trainers

Robin Damen

Jamie Jankowsky

Arjan Klaassen

Nynke Pauzenga

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training

Onderdeel van Rocket Digital

PremierPartner-RGB