Google Analytics training

Google Analytics (GA4) training van ervaren online marketeers

Het zuiver doormeten van je website is de basis van alle online marketing inspanningen. In de steeds veranderende digitale wereld is snel anticiperen en je website en campagnes continue optimaliseren een vereiste. Optimaliseren doe je op basis van data, en daarin voorziet Google Analytics (GA4).

Vanaf 1 juli 2023 stapt Google Analytics over op Google Analytics 4, kortweg GA4 genoemd. Google Analytics 4 biedt tal van nieuwe mogelijkheden. De meetmethode en interface is volledig vernieuwd. Voor veel Google Analytics gebruikers is de overstap van het oude ‘Universal Analytics’ naar GA4 enorm wennen. Daar kunnen wij je bij helpen! Tijdens onze Google Analytics GA4 training leren we je alles over de mogelijkheden van GA4 en maken we je wegwijs in de interface.

Wij bieden een Google Analytics GA4 training aan voor mensen die de juiste inzichten uit Google Analytics willen halen. Waar vind je welke gegevens? Welke conclusies verbind je aan alle data? Hoe zorg je voor een correcte meting? En hoe presenteer je alle cijfers in overzichtelijke dashboards?

Inhoud van onze Google Analytics (GA4) trainingen

Onze trainingen worden gekenmerkt door:

Maatwerk

Onze Google Analytics training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren online marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Experts uit het vakgebied

Onze trainers zijn consultants die dagelijks met het online marketing vak bezig zijn voor een verschillende organisaties. Hierdoor krijg je als cursist altijd toegang tot hoogwaardige en up-to-date informatie uit het vakgebied.

30 dagen support na afloop

Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Certificaat van deelname

Na afloop van de Google Analytics training ontvang je een digitaal certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven uit naam van Tomorrowmen BV en is een bewijs van deelname aan de training.

Onze trainers

Robin Damen

Jamie Jankowsky

Arjan Klaassen

Nynke Pauzenga

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training

Bekijk ook onze andere trainingen

Social Advertising training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Leer de basics van adverteren op Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in onze Social Ads training.

Google Analytics training

  • Ma - vr
  • 9:30 - 16:00

Wil je het maximale uit je Google Analytics account halen? Leer het in onze Google Analytics training.

SEO Training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil je de vindbaarheid van je bedrijf verbeteren? Wij leren je dit, en nog veel meer, in onze SEO training.

Training SEO teksten

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 12:30

Hoe schrijf je de beste content voor je website als we letten op de organische vindbaarheid? Wij leren het je in deze training