Leer goede SEO teksten schrijven van ervaren content schrijvers

Wil je graag leren hoe je goed SEO teksten kunt schrijven? Wervende content die voor websitebezoekers relevant is, maar ook door Google goed opgepikt wordt? Volg dan onze training SEO teksten schrijven. In 3 uur leren we hoe je effectief moet schrijven voor SEO.

Met kwalitatief goede, relevante en unieke content kun je het verschil maken in Google ten opzichte van concurrerende websites. Het schrijven van SEO teksten gaat al lang niet meer over het vaak gebruiken van een keyword waar je op gevonden wilt worden. In de training komen diverse facetten aan bod, zoals het doen van zoekwoordonderzoek, semantisch zoeken, het optimaliseren van meta titles en descriptions en meer. 

Wij zijn gepassioneerd over de mogelijkheden die content biedt en delen onze kennis graag! We leren je graag hoe je moet schrijven voor Google én voor bezoekers. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en we nemen spoedig contact met je op om wensen te bespreken. 

Inhoud van onze SEO teksten trainingen

Onze trainingen worden gekenmerkt door:

Maatwerk

Onze Google Ads training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren online marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Experts uit het vakgebied

Onze trainers zijn consultants die dagelijks met het online marketing vak bezig zijn voor een verschillende organisaties. Hierdoor krijg je als cursist altijd toegang tot hoogwaardige en up-to-date informatie uit het vakgebied.

30 dagen support na afloop

Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Certificaat van deelname

Na afloop van de SEO teksten training ontvang je een digitaal certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven uit naam van Tomorrowmen BV en is een bewijs van deelname aan de training.

Onze trainers

Robin Damen

Jamie Jankowsky

Arjan Klaassen

Nynke Pauzenga

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training

Bekijk ook onze andere trainingen

Social Advertising training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Leer de basics van adverteren op Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in onze Social Ads training.

Google Analytics training

  • Ma - vr
  • 9:30 - 16:00

Wil je het maximale uit je Google Analytics account halen? Leer het in onze Google Analytics training.

SEO Training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil je de vindbaarheid van je bedrijf verbeteren? Wij leren je dit, en nog veel meer, in onze SEO training.

Training SEO teksten

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 12:30

Hoe schrijf je de beste content voor je website als we letten op de organische vindbaarheid? Wij leren het je in deze training