Online marketing trainingen in Groningen

Lees reviews van onze cursisten. Wij doen er alles aan om jou alles te leren over digital marketing!

In de afgelopen ruim 10 jaar hebben we al honderden cursisten mogen voorzien van een op maat gemaakte digital marketing training. Cursisten waarderen vooral het maatwerk component. We kijken echt naar de business en vraagstukken van de cursist. Ook wordt de training als heel praktisch omschreven, waardoor je gelijk zelf aan de slag kunt na na afloop van de training. Lees hieronder hoe onze cursisten de training ervaren hebben!

0 +
Trainingen gegeven
0 +
Cursisten
0 %
Success Rate

Wat zeggen onze cursisten

Geweldige training voor SEA, SEO en social advertenties gevolgd bij Rocket Digital, Rocket Digital gaat eerst met je in overleg wat jij wil leren en maakt op basis van die informatie een cursus op maat. Nynke en Robin houden goed rekening met hoeveel jij weet over online marketing zodat alles makkelijk te volgen blijft. Na afloop krijg je de training / tips ook op de mail zodat je het later nog weer kan bekijken.

Daan Heikens

Business Centre Manager MyOffice

Super fijn ervaring gehad. Heel sterk onderbouwde opleiding. Heel flexibel bij aanpassingen in zowel opleiding als data. En geeft wel degelijk nog bijkomende ondersteuning na de opleiding. Tempo ook tijdig bijgeschakeld op het moment dat het aan onze kant een beetje te veel op één dag was. Studiecases gebaseerd op ons verhaal.

Quinten De Wilde

Medewerker online & ICT Brik.be

Mijn hoofd tolt nog van alle op maat gegeven info die ik heb gekregen. Gelukkig krijg je alles op schrift mee na afloop. Kan weer lange tijd vooruit. DANK, Robin, voor je uitstekende manier van werken en doen.

Edith Reinhardt

Schapenvel.nl

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal. De training was afgestemd op mijn kennisniveau en de leerdoelen die ik zelf had doorgegeven. Een leerzame dag met ontzettend veel goede tips! Ook de nazorg is uitstekend. Iets niet goed begrepen tijdens de training, of loop je tegen iets nieuws aan? Het team van Rocket Academy staat altijd voor je klaar!

Jelmar de Vries

Marketing & Communicatie Bouw7

Vanaf het eerste contact tot aan de cursus een hele fijne ervaring! Dankzij de training weet ik hoe ik SEA direct kan inzetten. Tijdens de cursus kreeg ik het nodige aan informatie en praktische tips. De 1 op 1 aandacht zorgde ervoor dat de cursus goed te volgen was en afgestemd was op mijn behoefte. Zeker een aanrader!

Sharmilla

Specialist marketingcommunicatie Basicly

Zeer leerzame, op maat gemaakte training ontvangen. Bij Rocket Digital nemen ze de tijd om alles duidelijk en met veel concrete voorbeelden uit te leggen.

Avalon van Zaan

Data Marketeer Rinsma Modeplein

Rocket Academy heeft mij geholpen mijn kennis rondom Google Ads te verhogen. Dankzij de op maat gemaakte training van Robin heb ik nu meer kennis en inzicht over en in Google Ads en ik raad iedereen aan een training te volgen bij Rocket Academy.

Kay-Lee Hendriks

Recruitment Adviseur & Employer Branding Specialist bij Kaartje2go

Hele fijne 1 op 1 training gehad. Waar veel ruimte was voor vragen en extra uitleg. Alles in een prettig tempo, waarbij we alle vragen van onze doelen beantwoord hebben gekregen. Er was echt in onze webshop verdiept en goede tips aangedragen. Wij kunnen weer verder analyseren 😉 bedankt.

Chantal Zuiderbaan

Marketing & Design Optiplus

In januari hebben een training gehad bij Rocket Academy. De training was afgestemd op onze situatie en niveau. We hebben in één dag veel geleerd en inmiddels met succes toe kunnen passen! Een aanrader voor iedereen die met google Ads werkt of gaat werken!

Railspot.nl

Afdeling Marketing - Sales

Leuke en leerzame training over de vele mogelijkheden van Facebook & LinkedIn advertenties. We kregen een heldere uitleg, dat maakt de lange cursusdag leuk en interessant om te volgen. Met praktijkvoorbeelden en gerichte opdrachten. Een aanrader!

Kitty van der Pijll

Officemanager Infinity College

Wij wilden meer weten van GA en wat we eruit kunnen halen. Aan welke “knoppen” kunnen we draaien en we wilden GA beter begrijpen. Stapsgewijs zijn we door GA gelopen. De training heb ik in 2 delen gevolgd, dit zodat we in de tussenliggende tijd ook na konden denken en extra vragen in deel 2 konden behandelen. Leuk team, gemotiveerd, veel kennis en leveren absoluut maatwerk.

Nicole van der Zwet

Account/ Event manager Arriva Touring

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training