ROCKET ACADEMY™ SUMMERSCHOOL

De zomer is dé tijd om je kennis bij te spijkeren. We got you! Sluit je aan bij de Rocket Academy™ Summerschool en volg 1 of meerdere van onze webinars over actuele onderwerpen in de digital marketing.

Start na je vakantie met een nieuwe dosis kennis die je direct kan inzetten!


Wat kan je verwachten?

3 webinars

De Summerschool bestaat uit 3 webinars. Ze worden gedurende de periode van 25 juli t/m 22 augustus om de 2 weken digitaal gegeven op de donderdagmiddag van 15:00uur-16.00uur.

Komt een van de data niet uit? Geen probleem! Je kunt zelf bepalen of je een van de drie webinars volgt, of meerdere.

Praktijkvoorbeelden en Q&A

Tijdens de webinar van een uur bespreken we per keer een ander actueel onderwerp binnen ons landschap (SEO, Social en GA4). Aan de hand van een case laten we praktijkvoorbeelden zien, zodat de theorie ook direct vorm krijgt. 

Ook is er tijd aan het einde van de webinar tijd voor een Q&A!

Experts uit het vakgebied

De trainers die de webinars verzorgen zijn consultants die dagelijks met het digital marketing vak bezig zijn. Zij zullen je vanuit hun expertise meer leren over de meest up-to-date ontwikkelingen.

Gratis te volgen + terugkijkoptie

De webinars zijn allemaal gratis, online te volgen. In de week van de webinar ontvang je van ons een Google Meet uitnodiging om de webinar bij te wonen.

Na de training ontvang je de opname zodat je deze nog eens rustig terug kunt kijken.

Webinar 1 - Veranderingen in het SEO landschap

Door de jaren heen is er veel in het SEO landschap veranderd. Door alle Google Core Updates staat gebruiksvriendelijkheid meer dan ooit centraal. Oude SEO trucjes werken soms nog, maar lang niet meer zo goed als eerst. Tijdens deze webinar praten we je bij over de meest recente ontwikkelingen in SEO en laten we d.m.v. een case zien hoe wij het nieuwe SEO aanpakken. Hoe maak je nou content dat écht op de gebruiker is gericht en hoe positioneer je jezelf als autoriteit?

Webinar 2 - Custom Reports in GA4

Google Analytics 4 stelt ons als marketeers in staat om diepere inzichten te krijgen in het gebruikersgedrag op websites. In tegenstelling tot Universal Analytics biedt GA4 minder standaardrapporten, waardoor we meer afhankelijk zijn van custom reports. Tijdens deze webinar bespreken we aan de hand van voorbeelden hoe wij custom reports effectief inzetten voor zowel e-commerce als leadgeneratie, én hoe je deze inzichten kan gebruiken om actie te ondernemen.

Webinar 3 - AI in Social Advertising

Artificial Intelligence (AI); it's booming en je kan er niet meer omheen. Als je het slim leert in te zetten, maakt het je leven en werk een stuk makkelijker. Tijdens deze webinar bespreken wij de best practices voor het inzetten van AI in Social Advertising. We laten je zien welke AI functies binnen META beschikbaar zijn en hoe je AI zelf slim kan inzetten voor het ontwikkelen van social campagnes. Zo heb jij de beste social ads in korte tijd staan!

Voor wie zijn de webinars?

Praktische informatie

De trainers

Nynke Reitsma

Social Specialist

fff

Jamie Jankowsky

GA4 Specialist

fff

Anniek Renkema

SEO Specialist

Aanmelden Summerschool

Wil je deel uitmaken van de Summerschool en één of meerdere webinars volgen? Wat leuk! Je kunt je hieronder met het formulier inschrijven. Geef aan welke webinar(s) je van plan bent om bij te wonen en je ontvangt van ons de uitnodiging. Wij hebben er zin in, tot dan! 

Aanmelden - Summer school