Matomo Analytics training

Training "Wegwijs in Matomo Analytics"

Matomo Analytics is het populairste alternatief voor Google Analytics. Een van de grootste voordelen van Matomo is de focus op privacy. Gebruikers hebben volledige controle over hun gegevens. Dit is belangrijk in een tijdperk waarin regelgeving zoals de AVG (GDPR) en andere wereldwijde privacywetten steeds strenger worden. Met Matomo worden gegevens niet gedeeld met derden. Om die reden hebben veel bedrijven en instellingen de overstap gemaakt van Google Analytics naar Matomo Analytics.

Onze Matomo training is geschikt voor marketeers en communicatiemedewerkers die wegwijs willen worden in Matomo. Het betreft een basis training voor beginnende Matomo gebruikers. Wil jij de juiste inzichten uit Matomo halen, de data goed interpreteren en alle inzichten omzetten in acties? Dan is onze Matomo training geschikt voor jou! De training wordt verzorgd door een ervaren Web Analytics specialist.

Krijg antwoord op de volgende vragen

Onderwerpen

Onze trainingen worden gekenmerkt door:

Maatwerk

Onze Matomo Analytics training betreft een één-op-één training gegeven door een ervaren online marketeer, geen klasje. Op deze manier kunnen we de training volledig afstemmen op de leerdoelen van de cursist en zijn of haar business. Uiteraard kunnen meerdere mensen van het bedrijf aanschuiven bij de training indien gewenst.

Gunstige tijd en locatie

De Matomo Analytics training vindt plaats op ons kantoor in MyOffice in Groningen of op locatie bij de cursist. Het MyOffice kantoor is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Groningen Helperpark). De training start om 09:30 en eindigt om 16:00 uur. Indien de training bij ons op kantoor plaatsvindt is de lunch inbegrepen.

30 dagen support na afloop

Heb je na afloop nog vragen? Of wil je een aantal ideeën voorleggen? We bieden gratis 30 dagen support aan. Bel ons dus gerust en we helpen graag!

Certificaat van deelname

Na afloop van de Matomo Analytics training ontvang je een digitaal certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven uit naam van Rocket Digital BV en is een bewijs van deelname aan de training.

Onze trainers

Robin Damen

Jamie Jankowsky

Arjan Klaassen

Nynke Pauzenga

Training aanvragen

Heb je interesse gekregen in het volgen van een training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Aanvraagformulier training

Bekijk ook onze andere trainingen

Social Ads training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Leer de basics van adverteren op Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in onze Social Ads training.

Google Ads training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil jij meer conversies uit Google Ads halen? Volg onze Google Ads training en leer het van een ervaren specialist!

SEO training

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 16:00

Wil jij de organische vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren? Leer het in onze SEO training van een SEO specialist.

Training SEO teksten

  • Ma - Vr
  • 9:30 - 12:30

Hoe schrijf je de beste content voor je website als we letten op de organische vindbaarheid? Wij leren het je in deze training.